+386 1 8303 300
sub-header-1

O podjetju

ŽE OD LETA

1994

Najprej pod imenom Iskra AVN, od leta 1994
pa COP d.o.o. nas uvrščajo v podjetja, ki mu zaupajo stranke tako doma, kot zlasti na zahtevnem zahodnoevropskem trgu.

30

ZAPOSLENIH

S 30 zaposlenimi na cca. 2000 m2 in sodobno opremo nudimo našim strankam fleksibilnost, strokovnost in dobro odzivnost. Vedno smo v stiku z razvojem tehnologij kajti le s tem našim strankam nudimo kvalitetno podporo.

100

ZADOVOLJNIH STRANK

Naše stranke so velika in uspešna podjetja iz celega sveta. Še posebaj smo osredotočeni na Europske države in Nemčijo. Pohvalimo se lahko s certifikatom vodenja kakovosti ISO 9001.

sub-header-5

Izdelava izdelkov iz pločevine
prebijanje, perforiranje, upogibanje, varjenje
na najsodobnejših strojih

Naša specialnost so majhne in srednje serije izdelkov kot so razna ohišja, podsestavni deli za stroje ali avtomate, razne kovinske konstrukcije, omare, vse v dokaj zahtevni obliki. COP d.o.o. je podjetje v privatni lasti, usmerjeno v proizvodnjo visokokvalitetnih izdelkov iz pločevine po konkurenčnih cenah.

Večletne izkušnje, najprej pod imenom Iskra AVN, od leta 1994 pa COP d.o.o. nas uvrščajo v podjetja, ki mu zaupajo stranke tako doma, kot zlasti na zahtevnem zahodnoevropskem trgu. Naša velika prednost je velika fleksibilnost, strokovnost, odzivnost, ki jo s skoraj 30 zaposlenimi na cca. 2000 m2 in sodobno opremo nudimo našim strankam. Vedno smo v stiku z razvojem tehnologij kajti le s tem našim strankam nudimo kvalitetno podporo.

Strategija podjetja je usmerjena v razvoj in tehnologijo. Obdelujemo pločevino od 0,8 – 5 mm, jeklene plošče, pocinkamo, aluminij, nerjaveče (inox) plošče. Nudimo uslugo predelave oziroma obdelave pločevine za Slovensko, Nemško,Švicarsko, Avstrijsko in Italijansko tržišče. Imamo lasten razvojni oddelek, ki nam zagotavlja kakovostne in brezhibne izdelke, obenem pa tudi stalno in sprotno kontrolo naših izdelkov. Nudimo pomoč pri razvoju izdelkov.
sub-header-4

Reference

ref-graph

Naše reference so zadovoljne stranke doma in v tujini – Nemčija, Švica, Italija, Avstrija. Več kot 70% naših uslug nudimo v državan Evropske unije, kar razvidno iz grafa.